Effect of dietary lysine and stock density on broiler performance and breast meat quality - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2004

Effect of dietary lysine and stock density on broiler performance and breast meat quality

Cécile Berri
C. Relandeau
  • Fonction : Auteur
L. Le Bellego
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02763413 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02763413 , version 1
  • PRODINRA : 77216

Citer

Cécile Berri, C. Relandeau, L. Le Bellego, Michel Picard. Effect of dietary lysine and stock density on broiler performance and breast meat quality. 2004 Joint Annual Meeting of ADAS-ASAS-PSA, Jul 2004, St Louis, United States. ⟨hal-02763413⟩
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More