Further processing characteristics of breast and leg meat from fast-, medium- and slow-growing commercial chickens - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Research Année : 2005

Further processing characteristics of breast and leg meat from fast-, medium- and slow-growing commercial chickens

Qualité technologique de la viande de filet et de cuisse de poulets commerciaux à croissance rapide, intermédiaire ou lente

Cécile Berri
Elisabeth Le Bihan-Duval
Elisabeth Baéza
Pascal P. Chartrin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 957356
Nathalie Jehl
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 765473
  • IdRef : 194325164
Michel Jacques M.J. Duclos
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hal-02681041 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02681041 , version 1
  • PRODINRA : 8471

Citer

Cécile Berri, Elisabeth Le Bihan-Duval, Elisabeth Baéza, Pascal P. Chartrin, Laurent Picgirard, et al.. Further processing characteristics of breast and leg meat from fast-, medium- and slow-growing commercial chickens. Animal Research, 2005, 54, pp.123-134. ⟨hal-02681041⟩
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