Effect of fermentation conditions on growth of Streptococcus cremoris AM2 and Leuconostoc lactis CNRZ 1091 in pure and mixed cultures - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Applied and Environmental Microbiology Année : 1988

Effect of fermentation conditions on growth of Streptococcus cremoris AM2 and Leuconostoc lactis CNRZ 1091 in pure and mixed cultures

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02722294 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02722294 , version 1
  • PRODINRA : 85495

Citer

Clair-Yves Boquien, Georges Corrieu, J. Desmazeaud. Effect of fermentation conditions on growth of Streptococcus cremoris AM2 and Leuconostoc lactis CNRZ 1091 in pure and mixed cultures. Applied and Environmental Microbiology, 1988, 54 (10), pp.2527-2531. ⟨hal-02722294⟩
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