Lipid and fatty acid composition of fresh and cured-cooked breast meat of standard, certified and label chickens - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Archiv für Geflügelkunde. Sonderheft Année : 2005

Lipid and fatty acid composition of fresh and cured-cooked breast meat of standard, certified and label chickens

Pascal P. Chartrin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 957356
Cécile Berri
Elisabeth Le Bihan-Duval
Michael Quentin
  • Fonction : Auteur
Elisabeth Baéza

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02680586 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02680586 , version 1
  • PRODINRA : 8799

Citer

Pascal P. Chartrin, Cécile Berri, Elisabeth Le Bihan-Duval, Michael Quentin, Elisabeth Baéza. Lipid and fatty acid composition of fresh and cured-cooked breast meat of standard, certified and label chickens. Archiv für Geflügelkunde. Sonderheft, 2005, 69 (5), pp.219-225. ⟨hal-02680586⟩
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