Use of Brevibacterium sp. 19-derived amidase for the synthesis of hydroxamic fatty acids - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Biotechnology Letters Année : 1990

Use of Brevibacterium sp. 19-derived amidase for the synthesis of hydroxamic fatty acids

F. Servat
  • Fonction : Auteur
Didier Montet
  • Fonction : Auteur
Michel Pina
  • Fonction : Auteur
N. Bernet
H. Ledon
  • Fonction : Auteur
L. Marcou
  • Fonction : Auteur
J. Graille
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Domaines

Biotechnologies
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02706741 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02706741 , version 1
  • PRODINRA : 91234

Citer

F. Servat, Didier Montet, Michel Pina, N. Bernet, A. Arnaud, et al.. Use of Brevibacterium sp. 19-derived amidase for the synthesis of hydroxamic fatty acids. Biotechnology Letters, 1990, 12 (9), pp.689-692. ⟨hal-02706741⟩

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