Hyperoxidation: influence of various oxygen supply levels on oxidation kinetics of phenolic compounds and wine quality - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Vitis Année : 1991

Hyperoxidation: influence of various oxygen supply levels on oxidation kinetics of phenolic compounds and wine quality

Hyperoxygenation: influence de differents apports d'oxygene sur la cinetique d'oxydation des composes phenoliques et la qualite des vins

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02702577 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02702577 , version 1
  • PRODINRA : 98870

Citer

Veronique V. Cheynier, J.M. Souquet, A. Samson, M. Moutonnet. Hyperoxidation: influence of various oxygen supply levels on oxidation kinetics of phenolic compounds and wine quality. Vitis, 1991, 30, pp.107-115. ⟨hal-02702577⟩
6 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More