Effect of temperature on diacetyl and acetoin production by Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetilactis CNRZ 483 - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Dairy Research Année : 1995

Effect of temperature on diacetyl and acetoin production by Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetilactis CNRZ 483

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02713704 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02713704 , version 1
  • PRODINRA : 111767

Citer

N. Bassit, Clair-Yves Boquien, D. Picque, Georges Corrieu. Effect of temperature on diacetyl and acetoin production by Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetilactis CNRZ 483. Journal of Dairy Research, 1995, 62, pp.123-129. ⟨hal-02713704⟩
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