Effects of pea and soybean fibre on postprandial lipaemia and lipoproteins in healthy adults - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue European Journal of Clinical Nutrition Année : 1993

Effects of pea and soybean fibre on postprandial lipaemia and lipoproteins in healthy adults

C. Dubois
  • Fonction : Auteur
L. Cara
  • Fonction : Auteur
M. Armand
M. Senft
  • Fonction : Auteur
Henri Portugal
  • Fonction : Auteur
A.M. Pauli
  • Fonction : Auteur
P.M. Bernard
  • Fonction : Auteur
H. Lafont
  • Fonction : Auteur
D. Lairon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02715209 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02715209 , version 1
  • PRODINRA : 124666

Citer

C. Dubois, L. Cara, M. Armand, Patrick Borel, M. Senft, et al.. Effects of pea and soybean fibre on postprandial lipaemia and lipoproteins in healthy adults. European Journal of Clinical Nutrition, 1993, 47, pp.508-520. ⟨hal-02715209⟩

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