Effect of sun exposure on carotenoids and C13-norisoprenoid glycosides in Syrah berries (Vitis vinifera L.) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1998

Effect of sun exposure on carotenoids and C13-norisoprenoid glycosides in Syrah berries (Vitis vinifera L.)

Effet de l'ensoleillement sur les teneurs en caroténoïdes et en glycosides de C13-norisoprénoïdes dans les baies de Syrah (Vitis vinifera L.)

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02697345 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02697345 , version 1
  • PRODINRA : 138150

Citer

A.J. Razungles, R.L. Baumes, C. Dufour, C.N. Sznaper, Claude Bayonove. Effect of sun exposure on carotenoids and C13-norisoprenoid glycosides in Syrah berries (Vitis vinifera L.). Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1998, 18 (4), pp.361-373. ⟨hal-02697345⟩

Collections

INRA INRAE
25 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More