Characterization of hepatic effects induced by food lipids from the analysis of their biological signatures in mice - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2004

Characterization of hepatic effects induced by food lipids from the analysis of their biological signatures in mice

A Paris
  • Fonction : Auteur
S Dejean
  • Fonction : Auteur
P Legrand
  • Fonction : Auteur
Pascale Besse
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02826237 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02826237 , version 1
  • PRODINRA : 145826

Citer

Pascal G.P. Martin, Hervé Guillou, Frédéric Lasserre, A Paris, S Dejean, et al.. Characterization of hepatic effects induced by food lipids from the analysis of their biological signatures in mice. Journée d’animation du Département d’Alimentation Humaine de l’INRA, 2004, Paris, France. pp.Inconnu. ⟨hal-02826237⟩

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