Physicochemical properties of emulsions and lipolysis of dietary fat in the human stomach - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1994

Physicochemical properties of emulsions and lipolysis of dietary fat in the human stomach

M. Armand
C. Dubois
  • Fonction : Auteur
M. Senft
  • Fonction : Auteur
Jérôme Peyrot
  • Fonction : Auteur
J. Salducci
  • Fonction : Auteur
H. Lafont
  • Fonction : Auteur
D. Lairon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02847047 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02847047 , version 1
  • PRODINRA : 161484

Citer

M. Armand, Patrick Borel, C. Dubois, M. Senft, Jérôme Peyrot, et al.. Physicochemical properties of emulsions and lipolysis of dietary fat in the human stomach. 9. Annual Meeting of the American Gastroenterological Association, May 1994, New Orleans, United States. ⟨hal-02847047⟩

Collections

INRA INRAE
6 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More