Salivary proteins and bitterness acceptance in infants: an intringuing link - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

Salivary proteins and bitterness acceptance in infants: an intringuing link

Résumé

Salivary proteins and bitterness acceptance in infants: an intringuing link[u][/u]. 9. European symposium on saliva
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01579319 , version 1 (30-08-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01579319 , version 1
  • PRODINRA : 171018

Citer

Martine Morzel, Olivier Palicki, Claire Chabanet, Camille Schwartz, Emilie Szleper, et al.. Salivary proteins and bitterness acceptance in infants: an intringuing link. 9. European symposium on saliva, May 2011, Egmond aan Zee, Netherlands. ⟨hal-01579319⟩
39 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More