Comparison of two subproteomes from 12 strains of the foodborne pathogen Listeria monocytogenes: research of risk markers - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2006

Comparison of two subproteomes from 12 strains of the foodborne pathogen Listeria monocytogenes: research of risk markers

Emilie Dumas
Bruno Meunier
Michel Hébraud
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02816480 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02816480 , version 1
  • PRODINRA : 20236

Citer

Emilie Dumas, Bruno Meunier, Jean-Louis Berdagué, Ingrid Chafsey, Christophe C. Chambon, et al.. Comparison of two subproteomes from 12 strains of the foodborne pathogen Listeria monocytogenes: research of risk markers. Congrès de la Société Française d'Electrophorèse et d'Analyse Protéomique, Oct 2006, Saint-Malo, France. 1 p., 2006. ⟨hal-02816480⟩
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