What are the rearing factors that favor oxidation of turkey meat? - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

What are the rearing factors that favor oxidation of turkey meat?

Elisabeth Baéza
Marie Bourin
  • Fonction : Auteur
Amandine Mika
  • Fonction : Auteur
Pascal P. Chartrin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 957356
Cécile Berri
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02739116 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02739116 , version 1
  • PRODINRA : 305406

Citer

Elisabeth Baéza, Marie Bourin, Amandine Mika, Estelle Godet, Pascal P. Chartrin, et al.. What are the rearing factors that favor oxidation of turkey meat?. 22.European Symposium on the Quality of Poultry Meat, May 2015, Nantes, France. ⟨hal-02739116⟩
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