New approach to improve the calibration of main fatty acids by near-infrared reflectance spectroscopy in ruminant meat. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2014

New approach to improve the calibration of main fatty acids by near-infrared reflectance spectroscopy in ruminant meat.

Nouvelle approche pour améliorer la calibration des acides gras majeurs par spectroscopie dans le proche infrarouge de la viande des ruminants.

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02743723 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02743723 , version 1
  • PRODINRA : 306535

Citer

Benoît-Pierre Mourot, Dominique Gruffat, Denys Durand, Guillaume Chesneau, Sophie Prache, et al.. New approach to improve the calibration of main fatty acids by near-infrared reflectance spectroscopy in ruminant meat.. Joint ISNH/ISRP International Conference 2014 : Harnessing the Ecology and Physiology of Herbivores, Sep 2014, Canberra, Australia. ⟨hal-02743723⟩
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