Improvement of muscle oxidative stability and processing yield in relation with dietary methionine sources - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2009

Improvement of muscle oxidative stability and processing yield in relation with dietary methionine sources

Yvan Mercier
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
Elisabeth Baéza
Thierry Bordeau
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1071232
Pascal P. Chartrin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 957356
P.A. Geraert
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02751985 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02751985 , version 1
  • PRODINRA : 33582

Citer

Yvan Mercier, Cécile Berri, Elisabeth Baéza, Thierry Bordeau, Pascal P. Chartrin, et al.. Improvement of muscle oxidative stability and processing yield in relation with dietary methionine sources. Poultry Science Association 98th Annual Meeting, Jul 2009, Raleigh, United States. ⟨hal-02751985⟩
13 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More