Genetic parameters of white striping in relation to body weight, carcass composition and meat quality traits in broiler chickens - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

Genetic parameters of white striping in relation to body weight, carcass composition and meat quality traits in broiler chickens

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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02741863 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02741863 , version 1
  • PRODINRA : 340709

Citer

Nabeel Alnahhas, Cécile Berri, Marie Chabault-Dhuit Chabault, Pascal P. Chartrin, Maryse Boulay, et al.. Genetic parameters of white striping in relation to body weight, carcass composition and meat quality traits in broiler chickens. 22th European Symposium on the Quality of Poultry Meat - 16th European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, May 2015, Nantes, France. 190 p. ⟨hal-02741863⟩
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