Improving meat quality inpoultry : How nutrition can help? - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Improving meat quality inpoultry : How nutrition can help?

Michel Jacques M.J. Duclos
Cécile Berri

Résumé

Improving meat quality inpoultry : How nutrition can help?. 21. ESPN DSM Satellite Symposium: “Emerging challenges in poultry nutrition: from breeders to broilers"
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01604424 , version 1 (02-10-2017)

Licence

Paternité - Partage selon les Conditions Initiales

Identifiants

  • HAL Id : hal-01604424 , version 1
  • PRODINRA : 405861

Citer

Michel Jacques M.J. Duclos, Cécile Berri. Improving meat quality inpoultry : How nutrition can help?. 21. ESPN DSM Satellite Symposium: “Emerging challenges in poultry nutrition: from breeders to broilers", May 2017, Salou, Spain. 31 diapos. ⟨hal-01604424⟩
29 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More