How growth and body composition can affect the quality of poultry meat? - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2010

How growth and body composition can affect the quality of poultry meat?

Cécile Berri
Elisabeth Le Bihan-Duval
Michel Jacques M.J. Duclos

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02750791 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02750791 , version 1
  • PRODINRA : 42232
  • WOS : 000295056201728

Citer

Cécile Berri, Elisabeth Le Bihan-Duval, Michel Jacques M.J. Duclos. How growth and body composition can affect the quality of poultry meat?. 2010 Annual Meetings of the American Dairy Science Association (ADSA), Poultry Science Association (PSA), Asociación Mexicana de Producción Animal (AMPA), Canadian Society of Animal Science (CSAS), American Society of Animal Science (ASAS), and ASAS Western Section (WSASAS), Jul 2010, Denver, United States. ⟨hal-02750791⟩
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