Advanced 'omics approaches applied to microbial food safety & quality : from ecosystems to the emerging foodborne pathogen Campylobacter - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2019
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02789112 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02789112 , version 1
  • PRODINRA : 481894

Citer

Alizée Guérin, Amélie Rouger, Raouf Tareb, Jenni Hultman, Johanna Björkroth, et al.. Advanced 'omics approaches applied to microbial food safety & quality : from ecosystems to the emerging foodborne pathogen Campylobacter. Food Molecular Microbiology, Paramithiotis Spiros and Patra K Jayanta, 2019, 9781138088085. ⟨hal-02789112⟩
17 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More