Composition and quality of artisanal red palm oils in cameroon in link with production factors - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2018

Composition and quality of artisanal red palm oils in cameroon in link with production factors

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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02788253 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02788253 , version 1
  • PRODINRA : 489184

Citer

Germain Kansci, Doris Nanda, Sylvain Rafflegeau, Pierre P. Villeneuve, Lucie Ribourg, et al.. Composition and quality of artisanal red palm oils in cameroon in link with production factors. 16. Euro Fed Lipid Congress Fats, Oils and Lipids: Science, Technology and Nutrition in a Changing World, Oct 2018, Belfast, United Kingdom. pp.1, 2018. ⟨hal-02788253⟩
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