Cholesterol crystallization in gall-bladder bile of pigs given cholesterol-beta-cyclodextrin-enriched diets with either casein or soyabean concentrate as protein sources - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Journal of Nutrition Année : 2000

Cholesterol crystallization in gall-bladder bile of pigs given cholesterol-beta-cyclodextrin-enriched diets with either casein or soyabean concentrate as protein sources

N. Boehler
  • Fonction : Auteur
Jacqueline Ferezou
  • Fonction : Auteur
M. André
Michel Riottot
  • Fonction : Auteur
C. Lutton
  • Fonction : Auteur
H. Lafont
  • Fonction : Auteur
Frédéric Bornet
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 883318
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02689913 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02689913 , version 1
  • PRODINRA : 53598

Citer

Isabelle Catala, Catherine Juste, N. Boehler, Jacqueline Ferezou, M. André, et al.. Cholesterol crystallization in gall-bladder bile of pigs given cholesterol-beta-cyclodextrin-enriched diets with either casein or soyabean concentrate as protein sources. British Journal of Nutrition, 2000, 83 (4), pp.411-420. ⟨hal-02689913⟩

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