Fate of dietary sucrose and neosynthesis of amino acids in the pea aphid, Acyrthosiphon pisum, reared on different diets - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Experimental Biology Année : 1999

Fate of dietary sucrose and neosynthesis of amino acids in the pea aphid, Acyrthosiphon pisum, reared on different diets

Mots clés

Domaines

Biologie animale
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02698086 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02698086 , version 1
  • PRODINRA : 56567

Citer

Gérard Febvay, Yvan Rahbé, M. Rynkiewicz, J. Guillaud, G. Bonnot. Fate of dietary sucrose and neosynthesis of amino acids in the pea aphid, Acyrthosiphon pisum, reared on different diets. Journal of Experimental Biology, 1999, 202, pp.2639-2652. ⟨hal-02698086⟩
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