Dietary lipids and meat quality: n-3 fatty acid enrichment and oxidative stability in broiler chickens - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Poultry Science Année : 2001

Dietary lipids and meat quality: n-3 fatty acid enrichment and oxidative stability in broiler chickens

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02672520 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02672520 , version 1
  • PRODINRA : 65007

Citer

M. Viau, Herve Juin, Brigitte Metro, C. Le Borgne, Anne Meynier, et al.. Dietary lipids and meat quality: n-3 fatty acid enrichment and oxidative stability in broiler chickens. British Poultry Science, 2001, 42 (sp.), pp.S40-S42. ⟨hal-02672520⟩

Collections

INRA INRAE
1 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More