Low density lipoproteins extracted from hen egg yolk by an easy method : cryoprotective effect on frozen-thawed bull semen - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Theriogenology Année : 2002

Low density lipoproteins extracted from hen egg yolk by an easy method : cryoprotective effect on frozen-thawed bull semen

M. Moussa
  • Fonction : Auteur
A. Trimeche
D. Tainturier
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02676201 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02676201 , version 1
  • PRODINRA : 65252

Citer

M. Moussa, Vincent Martinet, A. Trimeche, D. Tainturier, Marc Anton. Low density lipoproteins extracted from hen egg yolk by an easy method : cryoprotective effect on frozen-thawed bull semen. Theriogenology, 2002, 57, pp.1695-1706. ⟨hal-02676201⟩

Collections

INRA INRAE
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More