Genetical genomics for technological meat quality in chicken: targeted approach on a QTL affecting breast meat pH. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2009

Genetical genomics for technological meat quality in chicken: targeted approach on a QTL affecting breast meat pH.

J. Nadaf
  • Fonction : Auteur
Elisabeth Le Bihan-Duval
I.C. Dunn
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
Catherine C. Beaumont
C.S. Haley
  • Fonction : Auteur
D.J. de Koning
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02751304 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02751304 , version 1
  • PRODINRA : 7154

Citer

J. Nadaf, Elisabeth Le Bihan-Duval, I.C. Dunn, Cécile Berri, Catherine C. Beaumont, et al.. Genetical genomics for technological meat quality in chicken: targeted approach on a QTL affecting breast meat pH.. 60th Annual Meeting of the European Association for Animal Production (EAAP), 2427 August 2009, 2009, Barcelona. ⟨hal-02751304⟩
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